Undersökningshandskar

Eleganti - XingCan Nitrile Handskar
70,00 kr
(exkl. moms)
100% nitrilpulverfria handskar för användning i medicinska och industriella miljöer. Mjukt, bekvämt och enkelt monterat. Bra elasticitet och prestanda.   Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan. 
Eleganti Vinyl Handskar
70,00 kr
(exkl. moms)
100% vinylhandskar för allmänt skydd. Mjukt, bekvämt och enkelt monterat. Bra elasticitet och prestanda.Standard manschett och hög taktilitet med strukturerad fingertopp.  Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan. 
Eleganti Nitril Handskar
70,00 kr
(exkl. moms)
100% nitrilpulverfria handskar för användning i medicinska och industriella miljöer. Mjukt, bekvämt och enkelt monterat. Bra elasticitet och prestanda. Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan. 
Nitrile Examination Glove
70,00 kr
(exkl. moms)
PRODUKTBESKRIVNING 100% Nitril pulverfria handskar för användning i medicinska och industriella miljöer. OEM av pålitlig tillverkare * Mjukt, bekvämt och enkelt monterat. Bra elasticitet och prestanda. Standard manschett och hög taktilitet med struktur fingertopp. TILLVERKARENS CERTIFIKAT EG-försäkran om överensstämmelse. SGS testrapport. CTC (NB: 0075) testrapport och EU-typ examensintyg. ISO 13485-certifikat
Sritang nitril puderfria undersökningshandkar
130,00 kr
(exkl. moms)
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager
Sritang nitril puderfria undersökningshandskar. Används inom sjukvården, tandvård, fotvård och tillverkningsindustrier. Fri från puder och proteiner, ett bra alternativ för människor med allergi eller överkänslighet mot latex. CE certifierad enligt Direktivet om medicinsktekniska produkter (MDD) 93/42/EEG: EN 455 i klass I. Specifikationer Modell: SR-01 Standard: EN 455 Material: Nitrilgummi AQL: 1.5 Tjocklek: 0.05-0.08 mm Storlekar: S,M,L,XL Förpackning: 100 styck/box Certifiering: CE klass I Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan.
E3E Nitrile/Vinyl blend handskar
65,00 kr
(exkl. moms)
E3E undersökningshandskar med blandning av nitril och vinyl. Används inom sjukvården, tandvård, fotvård och tillverkningsindustrier. Fri från puder och proteiner, ett bra alternativ för människor med allergi eller överkänslighet mot latex. CE certifierad enligt Direktivet om medicinsktekniska produkter (MDD) 93/42/EEG: EN 455 och EN 37 i klass I och PPE Förordning 2016/425 i klass III. Produktblad CE-certifiering Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan.
DN Medicinska nitril puderfria undersökningshandskar
65,00 kr
(exkl. moms)
DN Medicinska puderfria undersökningshandskar med blandning av nitril och latex. Används inom sjukvården, tandvård, fotvård och tillverkningsindustrier. Fri puder och proteiner, vilket gör det ett bra alternativ för människor med allergi. CE certifierad enligt Direktivet om medicinsktekniska produkter (MDD) 93/42/EEG: EN 455 i klass I. Specifikationer Modell: DN Nitrile Standard: EN 455, EN374 Material: Nitrilgummi AQL: 1.5 Tjocklek: 0.05-0.08 mm Storlekar: S,M,L,XL Förpackning: 100 styck/box Certifiering: CE 2797 klass III Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan.