Sortiment

Intco vinylhandskar
69,00 kr
(exkl. moms)
Intco vinylhandskar är för engångsbruk. Pulverfria handskar är mjukare, lättare och mer bekväm och lättmonterad, designad med speciell nitril komposition som ger skydd under varierade miljöer, inklusive medicinsk och industriell användning. Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan.
Intco nitrilpulverfria handskar
69,00 kr
(exkl. moms)
Intco 100% nitrilpulverfria handskar är för engångsbruk. Mjuk, bekväm och lättmonterad, designad med speciell nitril komposition som ger skydd under varierade miljöer, inklusive, medicinsk och industriell användning. Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan.
3M Aura Mask
159,00 kr
(exkl. moms)
3M Aura Particulate Respirator 9300+ -serien ger effektivt andningsskydd för användning i industrier där arbetare kommer att utsättas för dammpartiklar och/eller icke-flyktiga flytande partiklar. Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan.
3M N95 Mask
169,00 kr
(exkl. moms)
Avsedd att bäras av operationsrumspersonal under kirurgiska ingrepp för att skydda både det kirurgiska patient och operationssalens personal från överföring av mikroorganismer, kroppsvätskor och partiklar. Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan.
Vattentätt engångsförkläde
0,00 kr
(exkl. moms)
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager
Ingen ärm, lätt att flytta och skydda allmänt stänk. Kan användas för medicinsk sektor eller industriell. Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan. 
Eleganti - XingCan Nitrile Handskar
70,00 kr
(exkl. moms)
100% nitrilpulverfria handskar för användning i medicinska och industriella miljöer. Mjukt, bekvämt och enkelt monterat. Bra elasticitet och prestanda.   Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan. 
Eleganti Vinyl Handskar
70,00 kr
(exkl. moms)
100% vinylhandskar för allmänt skydd. Mjukt, bekvämt och enkelt monterat. Bra elasticitet och prestanda.Standard manschett och hög taktilitet med strukturerad fingertopp.  Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan. 
Eleganti Nitril Handskar
70,00 kr
(exkl. moms)
100% nitrilpulverfria handskar för användning i medicinska och industriella miljöer. Mjukt, bekvämt och enkelt monterat. Bra elasticitet och prestanda. Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan. 
Benehal FFP3 Mask
140,00 kr
(exkl. moms)
FFP3 skyddsskydd med ventil för farliga luftburna partiklar. Kan användas i följande industrier: byggande, sanitet, livsmedelsproduktion och andra. Bekväm och pålitlig med en justerbar näsklämma. Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan. 
CRD FFP2 NR Mask
106,80 kr
(exkl. moms)
FFP2 skyddande andningsskydd för farliga luftburna partiklar. Kan användas i följande industrier: byggande, sanitet, livsmedelsproduktion och andra. Mjukt och bekvämt med en justerbar näsklämma och huvudband. Produktblad CE-certifiering Request for quote: order@eleganti.se Vi är en B2B plattform som säljer företrädesvis till företag, organisationer och myndigheter. För att få en prisuppskattning på större volymer vänligen skicka en offertförfrågan.